Impressum

Prije svega želimo vam toplu dobrodošlicu na stranice grad.BA portala.

www.grad.BA

SarajevoGrad.BA portal pokrenula je grupa mladih ljudi iz Sarajeva, sa željom da našem gradu pruže kvalitetnu web stranicu koja će biti, ne samo informativnog karaktera, nego mjesto susreta i okupljanja.

Osim najnovih informacija iz grada Sarajeva pa i šire, na stranicama sarajevograd.BA portala moći ćete pronaći i bazu privrednih objekata u našem gradu sa ciljem poboljšanja jačanja domaćeg tržišta.

Naš cilj je pravovremeno, tačno i brzo informirati Vas o svim novostima iz Sarajeva i okoline, pri čemu nećemo zaboraviti na educiranje i zabavu.

Svi zainteresirani za suradnju s portalom sarajevograd.BA mogu se javiti putem naše kontakt stranice.

Uvjeti korištenja:

Sadržaji objavljeni na portalu grad.BA smiju se replicirati, distribuirati ili koristiti na bilo koji drugi način osim u komercijalne svrhe, uz uslov naznake izvora “sarajevograd.BA”.

Sarajevograd.BA portal nije odgovoran za sadržaj komentara objavljenih ispod tekstova na oficijelnoj stranici društvene mreže facebook.com/grad.ba, jer iste ne može kontrolirati niti na njih utjecati. Dotična podrubrika u ulozi je javnog medijskog dobra gdje čitatelji slobodno mogu iznositi svoje mišljenje koje ne podliježe uređivačkoj politici sarajevograd.BA portala.

Uvjeti prenošenja članaka:

Prenošenje članaka je ograničeno prema svim ostalim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz autorskih članaka uz obavezno navođenje izvora, kao i vidljivo postavljenog bold linka na originalni tekst na sarajevograd.BA, ako su u pitanju internetski portali i stranice.

Za sve ostale oblike prenošenje obavezno kontaktirati uredništvo na mail adresu info@grad.ba.