Inozemni mediji o Spejsiju u Hrvatskoj: Osramoćeni glumac snimljen s Jakovom Sedlarom

0

Kevin Spejsi navodno će glumiti Franju Tuđmana

I do inozemnih medija dospjela je priča o tome da će Kevin Spejsi (Spacey) navodno glumiti Franju Tuđmana u novom filmu Jakova Sedlara.

– Osramoćeni Kevin Spejsi snimljen u rijetkom pojavljivanju u Hrvatskoj s filmskim rediteljem Jakovom Sedlarom… Nakon što mu je određeno da Netflixu plati 31 milon dolara zbog seksualnog uznemiravanja –  piše u naslovu britanskog “Daily Maila”, koji podsjeća na optužbe protiv glumca.

Podsjećaju i na to da je prijateljstvo Sedlara i Spejsija planulo prije 12 godina kad ih je upoznao Martin Šin (Sheen), koji je ranije već glumio u Sedlarovom filmu “Gospa”. Prenijeli su i izjave Jakova Sedlara o tome kako je Spejsi oduševljen Hrvatskom i kako već planira povratak.

 

  • KevinSpejsi

    KevinSpejsi

    FOTO: AGENCIJE


U novembru je odlučeno da Spejsi mora platiti gotovo 31 miloon dolara odštete produkcijskoj kući koja stoji iza “Kuće od karata”, serije u kojoj je glumio do otkaza dobivenog zbog optužbi za seksualno uznemiravanje.

Talas optužbi, koji je prekinuo karijeru 62-godišnjeg glumca, počeo je 2017.  Prvu ulogu nakon optužbi za zlostavljanje Spejsi je dobio ljetos.

Kako piše Jutarnji.hr Spejsi se u društvu svog menadžera, Jakova Sedlara i njegovog sina Dominika Novu godinu dočekao u zagrebačkom klubu “Mint”.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here