Marketing

Cjenovnik grad.ba

Kampanja na internetu može imati znatno veći učinak od kampanje iste cijene u nekom od klasičnih medija.

Naime, svrha reklame je da bude viđena a mi Vam garantujemo da će vašu reklamu na našem portalu vidjeti veći broj  posjetilaca nego na bilo kojem drugom mediju na našoj općini.

Način oglašavanja na portalu GRAD.ba:

–    rotirajući, fiksni i lebdeći banneri (Pop-up & Floating);
–    promotivni tekstovi i reportaže ;
–    promotivni audio, video i foto prilozi ;
–    sponzorirane podstranice (zabava, magazin, scena…);
–    sponzorirani video, audio i foto performansi (galerije).

Snimanje promotivnog videa (+fotogalerija)

Pored toga nudimo mogućnost snimanja promotivnog video materijala uz dodatnu fotogaleriju za vašu firmu, za sve prilike. Obrađeni video materijali ostaju u vašem vlasništvu a mi ćemo ih također objaviti u formi promotivnog priloga na našem portalu. S obzirom da naši video prilozi bilježe veliku gledanost savjetujemo Vam da iskoristite ovaj jedinstveni način reklamiranja.


Sponzorirani članak

Putem sponzoriranih članaka koji se objavljuju na naslovnoj stranici portala GRAD.ba, u kategoriji po želi kupca, moguće je promovirati bilo kakve vrste kampanja, akcija, informacija i sl. Osim na naslovnici samog portala, sponzorirani članci se plasiraju i putem eksternih alata portala GRAD.ba, odnosno putem društvenih mreža.

Napomena: Na raspolaganju su i pakteti usluga sa kombinacijama gornjih vidova promocije po želji kupca uz jedinstvene cijene. Ovakvim načinom oglašavanja ostvarujete dodatne popuste.

Za sve informacije obratite nam se putem emaila info@grad.ba ili pozivom na broj telefona 063 222 226

REKLAMIRAJTE SE GDJE VAS SVI VIDE ! GRAD.BA

MARKETING : Za više informacija za bannere pozovite – ili nas kontaktirajte na info mail  Elmedin Nezir / 063 222 226/ info@grad.ba

Zašto grad.BA?

Iskoristite i Vi mogućnost oglašavanja na portalu grad.BA gdje izborom jednog od atraktivnih paketa oglašavanja dobivate mogućnost promocije kroz dugi period trajanja kampanje putem banner zone po izboru i mnogobrojnih sponzoriranih (PR) članaka.