Oglasio se MUP o nemilom događaju u Sarajevu: Priveden muškarac (50) koji je metalnom šipkom istukao maloljetnike

Sarajlija metalnom šipkom istukao četvero maloljetne djece u tuđem dvorištvu

Redakciji portala Crna-Hronika poslali ste informaciju o fizičkom obračunu koji se desio 9.6.2022. godine oko 19h na Podhrastovima.

Policijski službenici PU Centar sinoć su oko 23 sata uhapsili S.A., rođen 1972.godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen i E.M., rođen 1997.godine u Sarajevu, nastanjen u Vogošći, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje).

Isti su navedenog dana u 19,20 sati, u ulici Husage Ćišića, općina Centar Sarajevo, fizički napali više maloljetnih lica nanijevši im lakše tjelesne povrede. O prednjem je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a S.A. i E.M. su predati u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju pomenutog krivičnog djela – stoji u saopćenju.

Prema informacijama do kojih je došao naš portal, navodno je muškarac, koji ima psihičkih problema, metalnom šipkom istukao maloljetnike.

Neslužbeno saznajemo, da je počinilac uposlenik KCUS-a.

Napadnuta maloljetna djeca imaju po 15. godina, a sukob je, navodi se, izbio zbog odbojke koju su maloljetna djeca igrala u dvorištu. Nakon što je lopta završila u dvorištu počinioca, on se odlučio fizički obračunati sa maloljetnicima, saznaje portal Crna-Hronika.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here