ZT TEHNOZAŠTITA Mostar d.o.o.

ADRESABiskupa Čule bb
MJESTO88000 Mostar
TELEFON+387 36 326 340
FAX+387 36 334 710
EMAILinfo@tehnozastita.ba
WEBhttp://www.tehnozastita.ba

Poduzeće ZT Tehnozaštita je osnovano 1995.godine i pravni je sljedbenik poduzeća Tehnozaštita Mostar, koje je osnovano 1991. godine. Osnovano je kao dioničarsko društvo sa djelatnošću projektiranja i izvođenja strojarskih instalacija i nadzora nad građevinskim objektima svih vrsta te pružanju usluga iz oblasti zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša.

Sjedište ZT Tehnozaštite se nalazi u Mostaru, u ulici Biskupa Čule bb (zgrada Spajalica), a skladišni prostori su u industrijskoj zoni grada. Poduzeće stalno upošljava 25 djelatnika od kojih je devet visoko obrazovanih kadrova arhitektonske, građevinske, strojarske, elektro i kemijske struke sa radnim iskustvom na predmetnim poslovima preko 10 godina.

Ostatak čine educirani i certificirani instalateri GHV instalacija, te veći broj vanjskih suradnika. Poduzeće se bavi kompletnim uslugama u oblasti grijanja, klimatizacije i ventilacije što uključuje isporuku i ugradnju opreme, te uslugama kompletnog projektiranja, mjerenja, ispitivanja, izradama elaborata sa stajališta zaštite na radu, zaštite od požara te zaštite čovjekove radne i životne okoline.

U djelatnosti instaliranja i servisiranja opreme za grijanje, klimatizaciju i ventilaciju poduzeće je ovlašteni zastupnik i serviser za BiH klima opreme proizvođača “CLIMAVENETA” , ovlašteni distributer i serviser za BiH klima opreme “MITSUBISHI ELECTRIC” i ventilacijske opreme “SYSTEMAIR” iz Švedske.